. .


A la plaça de l'Arenal trobareu el Punt d'informació comarcal, obert els caps de setmana i festius (consultar horaris: 608189733).

Al punt d'informació trobareu el Mapa-Guia de les Terres de l'Ebre, llibres i molts productes de les Terres de l'Ebre que us poden resultar interesants.

foto

Ajuntament
Tel.: 977 407 134

Restaurant Molí de Xim
Tel.: 977 407 758

Bar Amadeu
Tel.: 977 407 605

Bar Mariola
Tel.: 977 407 578

Bar l'Estel
Tel.: 977 407 671

H Els Canterers
Tel.: 977 407 936

Miravet és un petit poble amb encant situat a la vora del riu, dins les Terres de l’Ebre (Tarragona) entre les muntanyes i els fèrtils camps de fruita dolça.

Situat a l'interior, a 20 min. de les millors platjes de les Terres de l’Ebre i la Costa Daurada, a 30 min. del Delta, 1 hora de Salou-Tarragona (Port Aventura) i 2 hores de Barcelona (en cotxe o en tren).

En una zona de muntanya ideal per a practicar el senderisme (les Serres de Cardó, Tivissa, Pàndols i els Parcs Naturals del Montsant i els Ports de Tortosa-Beseit) i fer excursions per pobles d'interès propers, com Horta de Sant Joan, Vall-de-roures, Siurana...

foto Pitjar a sobre per ampliar plànol amb els punts d'interès

Per l'autopista A7 o la N340, Barcelona-València, desviant-se cap a Móra (C233), a l'alçada de l'Hospitalet de l'Infant, fins trobar la C12 (Eix de l'Ebre); per la mateixa C12, Tortosa-Lleida, o per la N420, Tarragona-Alcanyís, indistintament hi ha dos opcions d'arribada:

  • Per la rotonda de Móra d'Ebre (N420) direcció Benissanet-Miravet.
  • Per la C12, entre Ginestar i Rasquera, creuant el riu Ebre pel Pas de Barca (senyalitzat).

Entrar pel Pas de Barca, l'últim original i sense motor de tot l'Ebre, és una autèntica experiència i permet gaudir de la vista del riu, les muntanyes, el poble antic i el castell que no es veu si s'entra per Móra d'Ebre.

* També es pot accedir des del Pinell de Brai.

-A la plaça de l'Arenal, venint per la Barca o pel vial nou del Raval dels Canterers (veure plànol).

-Al vial nou i voreres del Raval dels Canteres.

-A l'esplanada exterior del castell (excepte autocars)*

* ATENCIÓ: els autocars tenen prohibida l'entrada pel mig del poble i l'accés al castell és perillós. A més sempre hi ha cotxes aparcats al barranc d'en Pol (carrer d'accés al castell) i s'organitza un caos considerable...

L'accés en autocar és pel vial del Raval, que es troba a mà esquerra passat el primer grup de cases (el Raval) venint de Móra, fins arribar a la plaça de l'Arenal, on poden aparcar, bé allí mateix o deixar el grup i tornar al vial on hi ha molt d'espai (veure plànol general de Miravet).Inici Idiomes | Presentació | info@miravet.info | 656 266 398
El Balcó de Miravet | Palau de Miravet: centre d'art Joaquim Mir
Visita guiada a castell i Miravet | Visita didàctica al castell de Miravet

+Serveis Turístics | +Patrimoni

Situació i Accessos
| Plànol de Miravet | Mapa de les Terres de l'Ebre
La Ruta del Temple | Miravet al llarg de l'any | Miravet i les Terres de l'Ebre
Aurelio López © 2002-2017
Tots els drets reservats. Prohibida la reproducció, copia o distribució, total o parcial, de qualsevol component, text o imatge, d’aquesta web, sense el consentiment dels autors, segons les lleis internacionals sobre el copyright i la propietat intel.lectual. Veure l'
avís legal.

ebreguia.com