. .

A la plaça de l'Arenal trobareu el Punt d'informació comarcal, obert els caps de setmana i festius (consultar horaris: 608189733).

Al punt d'informació trobareu el Mapa-Guia de les Terres de l'Ebre, llibres i molts productes de les Terres de l'Ebre que us poden resultar interesants.

foto

- Ajuntament
Tel.: 977 407 134

- Rest. Molí de Xim
Tel.: 977 407 758

- Bar Amadeu
Tel.: 636 462 686

- Bar Mariola
Tel.: 650 870 601

- Granja l'Estel
Tel.: 977 407 671

ALLOTJAMENTS

- El Balcó de Miravet
Tel.: 656 266 398

- Palau de Miravet
Tel.: 656 266 398
- Els Canterers
Tel.: 977 407 936

- TAXI: 609 226 821

656 266 398

Allotjament rural d'un servidor i autor d'aquesta web (l'Aureli), una casa singular on es respira l'art i es gaudeix del paisatge.

Està situat als peus del castell templer, a la part alta del poble antic, davant la façana fluvial de Miravet, des d'una posició elevada i privilegiada dominant una panoràmica impresionant sobre l'Ebre.

Com està mal que un parli d'allò que és seu, millor mireu les opinions dels nostres hostes i decidiu si volue viure una experiència singular i inovidable...

Web i telèfon: 656 266 398
(Aureli, el vostre guia i anfitrió)

Hem convertir el que fou el palau del comanador i casa senyorial en un centre d'art en honor al pintor Joaquim Mir i casal d'hostes.

El Palau es troba davant mateix del riu al començament del poble antic, presidint el paisatge incomparable de l'Ebre.

Disposa d'un apartament complert amb un dormitori, bany, saló, cuina i terrassa davant el riu. A banda hi ha dos habitacions (la senior i la Murabit, amb decoració andalusí) que comparteixen un bany, cuina i una gran balconada penjant sobre el riu.

Web i telèfon: 656 266 398
(Aureli, director del Palau)

La Jayne i el Kiko van descobrir Miravet i van decidir restaurar aquesta casa original de canterers, de principis de 1800, al barri dels terrissaires o Raval dels Canterers. El resultat ha sigut un petit hotelet rural amb encant amb 5 habitacions dobles amb bany. A banda dels espais comuns, el jardí mereix una menció especial doncs des del jacuzzi es gaudeix de les vistes a les vinyes i conreus de fruiters veïns i d'una tranquil·litat singular.

Web i telèfon: 977 407 936
(Jayne de part de l'Aureli)

A 3km de Miravet es troba aquest nou i exclusiu hotel rural de 8 habitacions en una masia històrica de principis de s. XVIII totalment rehabilitada amb les màximes comoditats. Totalment equipat, climatitzat, ADSL, TV, dues piscines i servei de restauraciò d'excel.lent qualitat; envoltat de fruiters, amb jardí propi exterior i pati interior.
L'únic Hotel Rural d'aquestes característiques a tota la Ribera d'Ebre i l'interior de les Terres de l'Ebre.

Telèfon: 977 407 604 (Cristina)

Envoltat de fruiters i vorejat per l'Ebre es troba aquest magnífic mas des d'on es domina una esplèndida vista panoràmica del poble i castell. Un lloc ideal per a passar una estada tranquila en un ambient rural de principis de segle amb un tracte familiar i acollidor.

Al carrer Major trobareu el restaurant "Lo Molí de Xim". Es tracta d'un antic molí d'oli restaurat i condicionat com a restaurant amb un tóc de disseny.

Lo Molí de Xim destaca per la seva cuina i plats ben elaborats, com no, amb l'oli extra verge de la població. La seva carta és variada i esquisida i els menús sempre canvien. Més val que facin reserva o es quedaran sense taula.

Carrer Major - Miravet. Tel.: 977 407 758

- Moli d'oli condicionat.
- Local de disseny acollidor.
- Cuina selecta casolana i brasseria.
- Menú diari de la casa.
. - Vins DO Priorat, Montsant i Terra Alta
- Celebracions i dinars d'empresa.
*Tancat els dilluns.


Inici Idiomes | Presentació | info@miravet.info | 656 266 398
El Balcó de Miravet | Palau de Miravet: centre d'art Joaquim Mir
Visita guiada a castell i Miravet | Visita didàctica al castell de Miravet

+Serveis Turístics | +Patrimoni

Situació i Accessos
| Plànol de Miravet | Mapa de les Terres de l'Ebre
La Ruta del Temple | Miravet al llarg de l'any | Miravet i les Terres de l'Ebre
Aurelio López © 2002-2017
Tots els drets reservats. Prohibida la reproducció, copia o distribució, total o parcial, de qualsevol component, text o imatge, d’aquesta web, sense el consentiment dels autors, segons les lleis internacionals sobre el copyright i la propietat intel.lectual. Veure l'
avís legal.

ebreguia.com