Benvinguts a casa!

Un lloc singular on conviuen
l’art, la música i el paisatge.

Vine i deixa la teva petjada!

Ven y deja tu huella
irene-javier“El Quim i l’Aureli són una parella d’artistes amb una casa molt maca a Miravet, un poble petit i amb encant ple d’història. A més són d’aquestes persones entranyables i acollidores que sembla com si els coneguessis de tota la vida.”
– Irene & Javier –

 

jorge-enrique

“Ha estat un plaer poder gaudir de la vostra casa de turisme rural i del paisatge de l’Ebre des d’aquest castell tan privilegiat on viviu.
Sens dubte un autèntic paradís!”
– Jorge & Eduardo –
El Balcó de Miravet (turismo rural)

Una casa singular

Som en Joaquim i l’Aureli i us donem la benvinguda a casa, el nostre allotjament de turisme rural a Miravet.

L’hospitalitat forma part de la nostra filosofia de vida, especialment amb creatius i persones gay-friendly amb sensibilitat per l’art i el paisatge.

La casa es troba a la part alta del Poble antic penjada de la roca roja sota el castell i damunt del riu, dominant el magnífic paisatge de la Ribera d’Ebre com si volés…

Recupera l’aspecte i estil de l’original, que no va sobreviure a la Batalla de l’Ebre (1938), integrada en el paisatge i el més ecológica i eficient energèticament.

La llum daurada de la matinada, el cant dels ocells i el silenci de les nits estel·lades amb la lluna sobre l’Ebre formen part del seu encant.

Un descans per l’anima!

El Balcó de Miravet

Una habitació amb vistes

Us obrim les portes de casa i us convidem a formar part d’aquest lloc.

Aquesta és la vostra habitació, una cambra pensada per al repòs on quelcom de tu romandrà per sempre… un somni, un bonic record, una part de la teva història…

Perque tots cerquem un lloc especial on trobar-se amb un mateix. Un lloc on estimar i sentir-se estimat.

I en aquest lloc de pau i retrobament, una habitació amb vistes cap al sol naixent, amb un balcó on sortir i contemplar el riu de la vida i respirar la calma i la bellesa del paisatge.

No és casualitat que els templers establiren aquí el seu castell com no és casualitat que estiguis aquí, ara. El destí t’ha portat per alguna raó… per a descubrir-ho has de venir!

Vine i deixa la teva petjada!

Joaquim Mir, Fantasía del Ebre II (Miravet), Museo Reina Sofía

Miravet, aquell poble…

Si, Miravet, aquell poble amb encant penjat a la roca roja que senyoreja l’Ebre…

Amb l’imponent castell templer presidint el magnífic paisatge fluvial envoltat de serralades i camps de fruiters que es vesteixen de color al març i endolcen el nostre paladar.

Famós per la seva terrissa, ofici encara viu al Raval dels Canterers.

I què dir del pas de barca, nostàlgia de aquella oblidada navegació fluvial que Jesús Montcada va descriure al seu Camí de Sirga. Un viatge insòlit en el temps mentre creuem l’Ebre a sobre dels seus llauts Isaac Peral i Montagut en silenci, assossegadament, invitant al viatger a desconnectar…

Aquell Miravet pintoresc on el pintor Joaquim Mir va quedar captiu de la seva colorida paleta. Somni per als artistes…

Fantasia de l’Ebre!